FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Partnerek
A DNA Plus összeköttetésben van más szolgáltatókkal és szakemberekkel a legkülönbözőbb területekről, hogy Önnek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújthassa.
Novogenia
A Novogenia, több mint 100 laboratóriumból álló nemzetközi hálózat, partnerünk a termékfejlesztésben, génelemzések elvégzésében és az eredmények tudományos kiértékelésében. Az új HRM technológia és szoftverfejlesztés az adatbiztonság területén és automatizált laboreljárások alkalmazásával a Novogenia egy következő generációs labort üzemeltet, amely pillanatnyilag 3200 génelemzésből álló portfóliót kínál ügyfeleinek. Amennyiben Önnek bármilyen kérdése lenne a Novogenia által forgalmazott génelemzésekkel kapcsolatban, vagy olyan genetikai labort üzemeltet amely versenyképes génelemzésével szívesen lenne a hálózat tagja, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
» elérhetőségeink itt
» tovább a Novogenia honlapjára
Novogenia
Optimum funkcionalis training centrum
Mozogj Jobban ! 
Mozogj Erősebben ! 
Mozogj Többet ! 
Mozogj Gyorsabban ! de ha hosszútávon szeretnél sérülések nélkül , testreszabottan, hatékonyan edzeni, akkor a SORREND nem mindegy ! Mi abban tudunk segíteni, hogy megtaláld egészségi és alkati tulajdonságaidnak megfelelő sportmozgást, és így indulj el az életmódváltás útján !

» tovább az Optimum Facebook oldalára
Optimum funkcionalis training centrum
SPORTKÁRTYA
Misszió
A Sportkártya csapat tagjainak életében fontos szerepet tölt be a rendszeres és változatos mozgás, és emellett kitűzött célja, hogy ezt az életstílust általánossá tegyük társadalmunkban!
A Sportkártya egy eszköz, mellyel jobbá teheti az életét, és egészségesebbé válhat! Önön múlik, hogy él-e ezzel a lehetőséggel!

» tovább a sportkártya honlapjára
SPORTKÁRTYA
Istenhegyi Magánklinika
Klinikánk működését 1999-ben kezdte meg és má­ra az egyik legnagyobb magán-egészségügyi in­téz­ménnyé vált. A hozzánk forduló páciensek számára biz­to­sít­juk az egészség megtartásához, a betegségek meg­e­lő­zé­sé­hez, gyógyításához szükséges is­me­re­te­ket, a megértő, odafigyelő, családias lég­kört, kul­tu­rált, esztétikus, kiemelten higiénikus kör­nye­ze­tet.
» tovább az Istenhegyi Magánklinika honlapjára
Istenhegyi Magánklinika
Mammut Egészségközpont
A Mammut Egészségközpont jól szervezett orvosi központ 21-féle szakorvosi rendelővel, amely felöleli az orvostudomány főbb szakterületeit. A legmodernebb diagnosztikai műszerpark segíti a gyógyítást, a jól felszerelt laboratórium rutin és speciális mérésekkel áll rendelkezésre a legrövidebb időn belül nagy pontossággal szolgáltatva a mérési eredményeket.
A Mammut Egészségközpont a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve. Rugalmasan alkalmazkodva az egyéni igényekhez komplex szolgáltatást nyújt. Fontosnak tartja a testi-lelki egyensúlyt, a konzervatív gyógymódok mellett alternatív módszerek, terápiák is szerepelnek a szolgáltatási palettáján.
» tovább a Mammut Egészségközpont honlapjára
Mammut Egészségközpont
Árkád Egészségközpont
Az Árkád Egészségközpont a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve. Rugalmasan alkalmazkodva az egyéni igényekhez komplex szolgáltatást nyújt. Fontosnak tartja a testi-lelki egyensúlyt, a konzervatív gyógymódok mellett alternatív módszerek, terápiák is szerepelnek a szolgáltatási palettáján.
Egészségünk a legnagyobb kincsünk, ennek szellemében az egészségközpont orvosai nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, sokféle, egyénre szabott szűrővizsgálati formával állnak rendelkezésre.
Magánszemélyek gyógyítása mellett az Árkád Egészségközpont cégek számára foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokkal áll rendelkezésre. Helyszíni egészségnapokat szervez, menedzserszűréseket végez, a megelőzést szolgálja a kockázatértékelés
» tovább az Árkád Egészségközpont honlapjára
Árkád Egészségközpont
Egészségpont Budaörs
Hisszük, hogy Egészségpontunkban kialakított barátságos, közvetlen környezetben, mindennapi körülmények között segíthetünk eljuttatni Önökhöz a legújabb információkat, módszereket annak érdekében, hogy gyorsan, hatékonyan és folyamatosan tudják ellenőrizni az egészségi állapotukat és karban tudják tartani egészségüket.
» tovább az Egészségpont Budaörs Facebook oldalára
Egészségpont Budaörs
PentacoreLab
A Semmelweis Egészségügyi Kft. PentaCore Laboratóriuma (PentaCore Laboratórium) egy olyan, Magyarországon egyedülálló, ügyfélcentrikus egészségügyi szolgáltató, amely aktívan hozzájárul az egészségtudatos társadalom fejlődéséhez.
» tovább a Pentacore honlapjára
PentacoreLab
Gellért Medical Labor
A Gellért Medical Labor a Szent Gellért tértől fél perc sétára, a Gellért Gyógyfürdő és Hotel mellett, a Kemenes utca 4 szám alatt, nívós környezetben várja kedves vendégeit. Egészségügyi magán laboruk üzletpolitikája a folyamatosan bővülő minőségi szolgáltatásokon túl, az ügyfelek kényelmére, gyors ellátására és érthető tájékoztatására épül.
» tovább a Gellért Medical Labor honlapjára
Gellért Medical Labor
Hepinet
4D Ultrahang és Össejt képviselet
A céget alapító házaspárként magunk is végigmentünk a magyar egészségügy minden stációján, amit úgy hívnak: terhesgondozás. És mikor kezünkbe vettük első babánkat, azt gondoltuk, nem muszáj ennek a második gyermeknél is így történnie. Ezért megalapítottuk a Hepinetet azzal a céllal, hogy a kismamákat végigkísérjük szolgáltatásainkkal (elsősorban az ultrahangos vizsgálatokkal, genetikai szűrésekkel és az őssejt tanácsadással) azon a különleges 9 hónapon, és hogy még utána is segíthessünk nekik.
» tovább a Hepinet honlapjára
Hepinet
ÉletOázis
Egészségközpontunkban reflexzóna terápiával, fülakupunktúrás kezelésekkel, Bach-virágterápiával, különböző rekreációs és frissítő masszázsokkal, valamint gyógy- és méregtelenítő masszázsokkal várjuk kedves vendégeinket.
» tovább az ÉletOázis honlapjára
ÉletOázis
MEDIAjuice
A Mediajuice Kft. partnerünk a marketing anyagaink professzionális kivitelezésében és egyben ügyfeleinknek is rendelkezésére áll versenyképes árakkal.
NO STRESS JUST PRESS
print and communication assistance
»tovább a Mediajuice honlapjára
MEDIAjuice