FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Quick start
Rendkívül gyorsan elkészítjük és rendelkezésre bocsájtjuk a dokumentumokat.

Az azonnali kezdéshez, kérjük küldje el nekünk a következő adatokat és anyagokat:

1) cég logója nagy felbontásban (fájlformátum nem számít)
2) cím, ahová kéri a szetteket és jelentéseket

Dizájnereink máris elkészítenek egy javaslatot az Ön logójával ellátott és dizájnjához  igazított jelentésről.

Ez a szolgáltatás Önnek ingyenes.

Hatékony fogyás génjei alapján
Becslések szerint a túlsúly az esetek 60-80%-ában genetikai eredetű, tehát génjeink függvénye. Ez annyit jelent, hogy egyes embereknek szerencséjük volt és kedvezőbb génekkel születtek, míg másoknak a génjeik tekintetében az előnytelen életmód következtében erős hajlamuk van a hízásra.

Sokan még nincsenek annak tudatában, hogy mindenkinek más-más környezeti hatások okozhatnak problémákat. Egyeseknél az előnytelen gének következtében a szervezet túl hatékonyan veszi fel a zsírt, míg másoknál akár a táplálékban lévő háromszoros zsírmennyiségnél is csak a szükséges mennyiséget választja ki a bélrendszer. A szénhidrátoknál hasonló a helyzet: egyesek hamar elhíznak, amikor magas a táplálék szénhidráttartalma, míg másokra semmilyen hatással sincs a táplálék cukortartalmának mennyisége. 


A sport hatékonysága a testsúlycsökkentés tekintetében is genetika függő. Három gén létezik, amelyek azt szabályozzák, hogy a sport során gyorsan vagy csak lassan épülnek le a zsírtartalékok. Hasonló a helyzet a kalóriacsökkentésnél (kevesebb táplálkozásnál) is. Egyesek hamar fogyásnak indulnak a diétázás során, míg mások csak nehezen tudnak lefogyni.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Tehát a gének hatása az optimális testsúlycsökkentő programra vitathatatlan és tudományosan megalapozott. Önnek most lehetősége van az edzések megkezdése előtt megtudni, hogy melyik program lesz a leghatékonyabb. Ezáltal 2,5-szeresére növekedik a siker aránya és vendégei elégedettebbek lesznek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy beszélhessünk az együttműködés részleteiről. A dizájnt és a jelentéseket igényei szerint hozzáigazítjuk a stúdiójához, így könnyen és gyorsan kiemelkedhet a konkurencia közül.
Legyen partnerünk
Küldje el jelentkezését és munkatársaink azonnal megkezdik kérvényének feldolgozását.
kapcsolatfelvétel partnereknek
Marketing anyagok