FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Betegségmegelőző géntesztek az Ön rendelőjében
Kínálja pácienseinek a következő generációs egészségmegőrzést és bővítse rendelője szolgáltatásait
Géntesztek páciensei egészségmegőrzése érdekében
Miután a szakorvos által végzett személyes tanácsadás fontos elemét képzi a genetikai elemzéseknek, a DNA Plus feltétlen javasolja ügyfeleinek az együttműködésnek e lehetőségét. A DNA+Rák teszteknél pedig csak és kizárólag igazolt orvosi felügyelet mellett végzi el az elemzést, ezért a megrendelőlapon a páciens orvosának aláírásával kell jeleznie, hogy indokoltnak tartja a génteszt elvégzését. Ily módon a páciensek profitálnak egy szakember támogatásából, aki ráadásul ismeri kórtörténetüket és szükség esetén azonnal kezdeményezheti a megfigyelési- vagy kezelési programot.
Gyors és egyszerű
Íme egy rövid leírás arról, hogyan működhetne mindez az Ön rendelőjében:
  1. Ön e-mailben regisztrál és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Igény szerint beszerzési áron elküldünk Önnek néhány nyálminta szettet.
  3. Egy páciens érdekelt a szolgáltatásban és szeretne elvégeztetni egy génelemzést. Ön kinyitja a mintaszett csomagot és együtt kitöltik a megrendelőlapot, miközben megválaszolja a páciens egyéni kérdéseit. Felvilágosítást ad a páciensnek a génelemzés természetéről, horderejéről és jelentéséről. A genetikai tájékoztatást a csomagban foglalt információs anyagok alapján végzi.
  4. Beszéljék meg a különböző pontokat vagy engedje, hogy a páciens maga olvassa el ezeket és álljon rendelkezésre kérdések esetén.
  5. A páciens írja alá a beleegyező nyilatkozatot és amennyiben szükséges, segítsen neki a nyálminta levételében.
  6. Küldje el nekünk a mintát és a beleegyező nyilatkozatot. Amint elvégeztük az elemzést, kipostázunk Önnek egy jól átlátható összefoglalót az eredményekről és egy könnyen értelmezhető egészségügyi jelentést a páciensnek. Ezt követően megbeszélhetik az esetlegesen felmerülő kérdéseket.  

Amennyiben az eljárás folyamán felmerülnének kérdések vagy javaslatok, a DNA Plus csapata bármikor rendelkezésére áll.

Elszámolás
Az országos egészségpénztár egyelőre nem támogatja a DNA Plus termékeit, ezért az orvosoknak magánszolgáltatásként kell elszámolniuk ezeket.

Regisztráljon most és támogassa páciensei egészségmegőrzését a genetikai betegségmegelőzés segítségével.
Regisztráció
Regisztrálja magát DNA Plus partnerként és kínálja ügyfeleinek, pácienseinek a genetikai betegségmegelőzés legújabb lehetőségeit.


Vegye fel velünk a kapcsolatot E-mailben és szívesen elküldünk Önnek néhány mintaszettet.
a regisztrációhoz