FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
NutriMe Weight Management
NutriMe Weight Management
A NutriMe Weight (testsúly) Management olyan gyógyászati elemekből tevődik össze, amelyek csökkentik a táplálékból felvett kalória mennyiségét!

A Weight Sensor génelemzésből tudjuk, hogy ön milyen mértékben érzékeny a zsírokra és szénhidrátokra. Tovább fokozhatja a fogyás hatékonyságát az opcionálisan rendelhető NutriMe Weight Management táplálékkiegészítőkkel, amelyek klinikailag tesztelt hatóanyagokból tevődnek össze. A zsírblokkoló és szénhidrátblokkoló közötti optimális arányt, tökéletesen az ön egyedi génprofiljához igazítjuk.
NutriMe Complete
NutriMe Complete
Individuális mikrotápanyag ellátás a gének alapján

A NutriMe Complete rendeltetési célja az egészséges életmódhoz szükséges tápanyagszükséglet személyre szabott összeállítása. A C- és E-vitaminok segítenek a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmében és a B6-vitamin segít a homocisztein anyagcsere normalizálásában. A vitaminoknak ezen hatásai széles körben ismertek és számos termék ígéri a szervezetnek ezt a fajta védelmét. Ezeket a termékeket mindig az "egy méret mindenkire jó" elv alapján állítják elő és mindenkinek egységes adagolásban ajánlják. 
NutriMe Sport
NutriMe Sport
A sportolóknál senki sem tudja jobban, milyen nagy jelentősége van az optimális tápanyag ellátásnak a maximális teljesítmény eléréséhez.

Bizonyos génvariációk irányítják testünk struktúráját és jelentős befolyással vannak az izomsejtek erő- és kitartás teljesítményére. A NutriMe Sport kimondottan a sportolók fokozott tápanyagigényeinek megfelelő arányban tartalmaz mindent, amire szükségük van!
NutriMe Mother&Child
NutriMe Mother&Child
Gének alapján személyre szabott mikrotápanyagok. Speciálisan várandós- és szoptatós anyukáknak.

Az omega-3 zsírsavak és számtalan vitamin, jelentős szerepet töltenek be gyermeke számára a várandósság és a szoptatás időszakában. Mivel babája ez idő alatt kizárólag az ön testéből táplálkozik, fontos, hogy önnek mint anyukának ne legyen hiánya a szükséges tápanyagokból.