FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Anya & gyermek
Optimális Omega-3 tartalom
Bár alapvetően bármely Omega-3 táplálékkiegészítő szer alkalmas, amivel a napi megfelelő dózis bevihető, Önnek most lehetősége van a Breast Milk Sensor teszt elvégzésével egy, az ön genetikájának megfelelően összeállított Omega-3 táplálékkiegészítőt rendelni, amely kimondottan erre a célra lett kifejlesztve és minden nehézfémtől mentes.

Javasolt továbbá a táplálkozási szokások átállítása olyan irányba, hogy több Omega-3-zsírsavat vegyen magához. Ezek szinte kizárólag halban találhatók. A vegetáriánusok számára vannak algakészítmények, amelyek ugyancsak tartalmaznak Omega-3-t (DHA).
A tengeri halak (például a hekk, a makréla, a lazac, a tonhal, a tőkehal, a szardínia), kiváló forrásai az Omega-3 zsírsavaknak. A hazai halak közül a busa húsa tartalmazza. Ezen kívül kisebb mennyiségben növényi olajokban (olíva-, szója-, lenmag-, kendermag-, repceolaj), dióban, mogyoróban, hüvelyesekben is megtalálható. Az omega-6 zsírsavak növényi olajokban (lenmag), olajos magvakban (dió, mogyoró) találhatók meg. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak olyan, a szervezet számára nélkülözhetetlen, többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyeket szervezetünk nem képes előállítani, ezért táplálkozásunkkal kell őket a szervezetbe juttatnunk.

Tápanyagellátás egész napos elosztása
Mivel az ön teste egész napon át folyamatosan termeli az anyatejet a mikrotápanyagoknak is folyamatosan rendelkezésre kell állniuk. Főleg a C-vitamin esetében nehéz ennek megoldása, miután 30 perccel a bevétele után, mire a véráramba kerül, már a fele lebontásra került. Ezért fontos, hogy a mikrotápanyagok lassan és folyamatosan kerülnek a szervezetébe. Ezen oknál fogva a NutriMe - Mother&Child Slow-Release-Mikrotranszporterekből tevődik össze. Ezek kis golyócskák, amelyek bizonyos hatóanyagokat több órás időtartamon át adnak le a szevezetbe.

Felszívódás optimalizálás
Bizonyos mikrotápanyagok egymást blokkolják a felvétel során (pl. a kalcium és cink), ezért azok a kombinációs készítmények, amelyek mindent egy tablettában tartalmaznak, általában kevésbe vagy egyáltalán nem kerülnek felvételre. A mikrotranszporteres megoldás esetében az egymást blokkoló anyagok különböző golyócskákban helyezkednek el és csak lassan, a bél különböző szakaszaiban kerülnek leadásra. Így mindkét anyag hatékony felvételre kerül és a szervezet számára rendelkezésre áll.

Amennyiben szeretné a teszt után megtudni, hogy rendben van-e az Omega-3 szintje, ismételtesse meg a Breast Milk Sensor vizsgálatot, optimálisan 2 hónappal az első vizsgálat után.