FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Mikronutriensek
Személyre szabott mirkrotápanyagok
A C- és E-vitaminok segítenek a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmében és a B6-vitamin segít a homocisztein anyagcsere normalizálásában. A vitaminoknak ezen hatásai széles körben ismertek és számos termék ígéri a szervezetnek ezt a fajta védelmét. Ezeket a termékeket mindig az "egy méret mindenkinek" elv alapján állítják elő és mindenkinek egységes adagolásban ajánlják. 

Máig valóban ez volt az egyetlen út, mivel a valós, egyéni tápanyagszükséglet nem volt mérhető. Ma már tudjuk, hogy pl. egyes emberek bizonyos génhibákból kifolyólag több mint kétszer akkora csontritkulás kockázatnak vannak kitéve mint mások.  Ezeknek az embereknek tudósaink ezért sokkal magasabb dózist javasolnak (egyéb megelőző intézkedések mellett) a csontvédelmező mikrotápanyagokból mint az ezzel szemben, alacsony kockázattal élő embereknek.

Eddig 55 gént ismerünk, amelyek több mint 20 különböző anyagcsere rendellenesség kockázatát fokozzák. Mint a csontritkulás példájánál, számos más anyagcsere megbetegedésnél is jelentős szerepe van a megfelelő mikrotápanyag ellátásnak az egészség számára. A gének pontos elemzése által a NutriMe Nutrition személyre szabottan kerül összeállításra és ideálisan adagolva csomagoljuk mindenkinek külön-külön.


Példa:

NutriMe Complete nélkül:

Egy személynek nincs tudomása a genetikai hajlamáról.

A probléma ezzel:

Ennek a személynek a génekben MTRR és MTHFR génvariációi vannak, amelyek a homocisztein szintet fokozzák és hajlamossá teszik az érelmeszesedésre.


Megoldás a NutriMe Complete által:

A folsav, B6- és B12 vitaminok segítik a normális homocisztein anyagcserét, ezért a tudósaink ezeknek a mikrotápanyagoknak a magasabb adagolását javasolják.

Ebből a példából láthatóvá válik, hogy nem létezik egy szabványadagolás, amely mindenki számára megfelelő lenne.

Az általunk szabadalmaztatásra benyújtott rendszernek köszönhetően most lehetőség van ezen gének elemzésére és az egyéni mikrotápanyag szükséglet pontos meghatározására. Ennek az egyedülálló receptnek eredményeképpen végül képesek vagyunk összeállítani önnek a személyre szabott keveréket.

Génelemzés szükséges

Ahhoz, hogy megrendelhesse a NutriMe Complete-t ezt megelőzően ki kell elemeznünk a génjeit, hogy szakembereink képesek legyenek meghatározni az önnek legmegfelelőbb tápanyag összetétel arányait. A génelemzést a DNAnutriControl programban Nutrition Sensor néven érhető el. 

Rendelés

Amennyiben ön már elvégeztette a génelemzést, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.