FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Sport
Optimális mikrotápanyag ellátás
Az optimális sportteljesítmény eléréséhez elkerülhetetlen a megfelelő mikrotápanyagokkal és az úgynevezett antioxidánsokkal való ellátás, a szövetkárosító szabadgyökök keletkezésének megakadályozása érdekében. A NutriMe Sport speciálisan azért lett kifejlesztve, hogy a sportolók genetikailag egyedi mikrotápanyag szükségletét lefedje és ezzel optimális feltételeket teremtsen a csúcsteljesítmények eléréséhez.

A C- és E-vitaminok segítenek a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmében és a B6-vitamin segít a homocisztein anyagcsere normalizálásában. A vitaminoknak ezen hatásai széles körben ismertek és számos termék ígéri a szervezetnek ezt a fajta védelmét. Ezeket a termékeket mindig az "egy méret mindenkinek" elv alapján állítják elő és mindenkinek egységes adagolásban ajánlják. 

Máig valóban ez volt az egyetlen út, mivel a valós, egyéni tápanyagszükséglet nem volt mérhető. Ma már tudjuk, hogy pl. egyes emberek bizonyos génhibákból kifolyólag több mint kétszer akkora csontritkulás kockázatnak vannak kitéve mint mások.  Ezeknek az embereknek tudósaink ezért sokkal magasabb dózist javasolnak (egyéb megelőző intézkedések mellett) a csontvédelmező mikrotápanyagokból mint az ezzel szemben, alacsony kockázattal élő embereknek.

Eddig 55 gént ismerünk, amelyek több mint 20 különböző anyagcsere rendellenesség kockázatát fokozzák. Mint a csontritkulás példájánál, számos más anyagcsere megbetegedésnél is jelentős szerepe van a megfelelő mikrotápanyag ellátásnak az egészség számára. A gének pontos elemzése által a NutriMe Nutrition személyre szabottan kerül összeállításra és ideálisan adagolva csomagoljuk mindenkinek külön-külön.

Génelemzés szükséges

Ahhoz, hogy megrendelhesse a NutriMe Sport-ot ezt megelőzően ki kell elemeznünk a génjeit, hogy szakembereink képesek legyenek meghatározni az önnek legmegfelelőbb tápanyag összetétel arányait. A génelemzés a "Mozgás" programban Sport Sensor néven érhető el. 

Rendelés

Amennyiben ön már elvégeztette a génelemzést, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.