FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Weight Management
Zsír- és szénhidrát blokkolók
A NutriMe Weight (testsúly) Management olyan gyógyászati elemekből tevődik össze, amelyek csökkentik a táplálékból felvett kalória mennyiségét!

A Weight Sensor génelemzésből tudjuk, hogy ön milyen mértékben érzékeny a zsírokra és szénhidrátokra. Tovább fokozhatja a fogyás hatékonyságát az opcionálisan rendelhető NutriMe Weight Managementtel, amely klinikailag tesztelt hatóanyagokból tevődnek össze. A zsírblokkoló és szénhidrátblokkoló közötti optimális arányt, tökéletesen az ön egyedi génprofiljához igazítjuk.

A zsírérzékenység mértékének megfelelően akár a táplálékban lévő zsírtartalom 26%-a lekötésre kerül és nem szívódik fel a szervezetben. A szénhidrátérzékenység fokától függően a szénhidrátok felvétele a bélben akár 2/3-al csökkenthető. Ezáltal önnek lehetősége van a kalóriafelvétel további csökkentésére és egyben a fogyás mértékének növelésére. Mivel minden személynek más arányban van szüksége az aktív alkotóelemekből, a terméket minden rendelés esetén az ön génjeinek megfelelő arányban kerül összeállításra és adagokra osztott csomagolásba. A két fő étkezés során már csak be kell venni egy-egy adagot egy pohár vízzel.

Klinkailag bizonyított hatás

A termék szénhidrát-blokkoló komponense, egy a 93/42/EGK irányelvei szerint tanúsított orvostechnikai eszköz, ami azt jelenti, hogy a hatását klinikai tanulmányoknak vetették alá és tudományosan megerősítették.

Az aktív hatóanyag géntechnika mentes növényi anyagokból kerül előállításra és klinikai tanulmányok megerősítették, hogy adagolástól függően akár 66%-al csökkentheti a szénhidrátfelvételt. A használatnak köszönhetően a bélben lévő szénhidrátok nem bomlanak le apróbb elemeikre (glükóz) és nem kerülnek szénhidrátként a véráramba. 

A termék zsír-blokkoló komponense ugyancsak a 93/42/EGK irányelvei szerint tanúsított orvostechnikai eszköz, és így hatása tudományosan igazolt. Az aktív hatóanyag növényi nyomelemekből kerül előállításra és rendelkezik azzal a képességgel, hogy a bélben lévő zsírt szivacsként felszívja, lekösse és a szervezetnek ezután már nem bocsájtja rendelkezésre. Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy így egy étkezés zsírtartalmának akár 26,6%-a leköthető.

Génelemzés szükséges

Ahhoz, hogy megrendelhesse a NutriMe Weight Management-et ezt megelőzően ki kell elemeznünk a génjeit és ezt követően vagyunk képesek a hatékony fogyáshoz megfelelő arányban elkészíteni a keveréket. A génelemzést a DNAnutriControl programban Weight Sensor néven érhető el. 

Rendelés

Amennyiben ön már elvégeztette a génelemzést, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az egy napi adag két csomagból áll, amelyből az egyiket a reggeli vagy ebéd mellé, a másodikat pedig a vacsora mellé kell bevenni. Kérjük, hogy a pontos adagolási javaslatért olvassa el a csomagban mellékelt tájékoztatót.

Míg a NutriMe Weight Management orvosi eszközökként regisztrált anyagokból tevődik össze, addig ez a megnevezés a géneknek megfelelő újracsomagolásból kifolyólag megszűnik.