FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Szem - Glaucoma Sensor
Szem - Glaucoma Sensor
a zöldhályog gént vizsgálja
 
Ár:
Ft 59500
Glaucoma Sensor Tegye a kosárba
Glaucoma Sensor - TermékismertetőGlaucoma Sensor - Betegség és tünetekGlaucoma Sensor - Gének és gyakoriságGlaucoma Sensor - AlkalmasságGlaucoma Sensor - Videotanácsadás
 
Tesztelje zöldhályog kockázatát
A zöldhályog, amit a szemészetben glaukómának is neveznek, gyakran előforduló szembetegség és egyike a világszerte legelterjedtebb vakságot okozó betegségeknek. Becslések szerint Németországban jelenleg - részben tudtukon kívül - 500.000 ember szenved a betegségben és a betegek mintegy 10%-a fog megvakulni.

A szemnyomást adó folyadék, a csarnokvíz az ún. hátsó szemcsarnok közelében képződik, és a pupillán keresztül jut el a szem elülső részébe, ahol speciális módon vezetődik el. Bizonyos gének, amelyek a szelepek működéséért felelősek, sajnos sok emberben hibásak, ami ahhoz vezet, hogy a szemnyomás növekszik, és emiatt lassan kialakulhat a zöldhályog. Ezeknél a személyeknél fontos a korai felismerés, mivel a rendszeres klinikai látogatások és a szemészorvos megfelelő ellenőrzése során a betegség idejében felismerhető. Ebben az esetben egy egyszerű program követésével és bizonyos szemcseppek alkalmazásával a betegség továbbfejlődése majdnem minden esetben megakadályozható.

A Glaucoma Sensor génteszt a releváns zöldhályog géneket vizsgálja olyan génhibákat keresve, amelyek jelentősen növelik a betegség kockázatát. Amennyiben Ön ki lenne téve egy jelentős betegségkockázatnak, összeállítunk Önnek egy orvosi megelőző- és megfigyelő programot, amely segíthet abban, hogy azonnal észrevegye a betegséget, ily módon elkerülve az olyan súlyos következményeket, mint a vakság.

Szembetegség glaukóma (zöld hályog) korai felismerés és megfelelő kezelés
  • a veleszületett zöld hályog kockázat genetikai megítélése
  • fontos tanácsok érintetteknek a korai felismerés céljából
  • a betegséget okozó genetikai variáció elemzése
  • egyszerű és hatékony kezelés korai felismerés esetében
  • hatékony védelem a megvakulás egyik leggyakoribb okozójával szemben

Kattintson egyszerűen a baloldalon valamelyik termékre, hogy részletesebben tájékozódhasson a megfelelő tesztről.

Vegye saját kézbe az egészségét és kezdje el még ma a személyes betegségmegelőzést!
Glaucoma Sensor - Tesztelje zöldhályog kockázatát