FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Szem - AMD Sensor
Szem - AMD Sensor
a Makula gént vizsgálja
 
Ár:
Ft 72500
AMD Sensor Tegye a kosárba
AMD Sensor - TermékismertetőAMD Sensor - Betegség és tünetekAMD Sensor - Gének és gyakoriságAMD Sensor - AlkalmasságAMD Sensor - Videótanácsadás
 
Teszteltesse genetikai makula degeráció kockázatát
A korfüggő makula degeneráció a retina egyik fájdalommentes betegsége, amely az 50. életévtől többnyire lassan fejlődik ki és csak a látómező azon területeire terjed ki, ahol a látás a legélesebb. Ritkán vezet teljes vaksághoz, mégis van egy zavaró folt a látótér közepén, amely az olvasást és a részletek felismerését megnehezíti vagy teljesen lehetetlenné teszi. A látótér ezen a folton kívül általában érintetlen marad.

Ezt a szembetegséget többek között azon hibák okozzák a génekben, amelyek a szem ideghártyájának méregtelenítéséért felelősek. Fokozatos lerakódások keletkeznek a retinában, amelyek szemorvos szakszerű ellenőrzése mellett felismerhetőek és bizonyos esetekben kezelhetőek.

Az AMD Sensor génteszt a makula működésében érintett gén hibáit vizsgálja, amelyek jelentősen növelik ennek a betegségnek a kockázatát. Amennyiben Ön jelentős kockázatnak van kitéve, összeállítunk egy megelőző és megfigyelő programot, amely segíthet Önnek a betegséget megelőzni, vagy az első megjelenéskor felismerni annak tüneteit, és korai kezeléssel megelőzni az olyan komoly következményeket, mint a vakság.

Makula degeneráció: megelőzés és korai felismerés a szem egészség érdekében

  • a makula degeneráció kockázat megítélése
  • a 3 releváns génvariáció elemzése
  • genetikailag személyre szabott megelőző program
  • önvizsgálat a korai felismerés céljából
  • személyre szabott táplálkozás a megelőzés céljából
  • mikrotápanyag javaslatok a megelőzés céljából
  • orvosilag felügyelt cselekvés program

Vegye kezébe az egészségét, és még ma kezdje el a személyes betegségmegelőzést!
AMD Sensor - Teszteltesse genetikai makula degeráció kockázatát