FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
DNAnutriControl - Nutrition Sensor
DNAnutriControl - Nutrition Sensor
Egészséges táplálkozás a gentikai profil alapján
 
Ár:
Ft 135500
Nutrition Sensor Tegye a kosárba
Nutrition Sensor - NutrigenomikaNutrition Sensor - ÖsszetevőkNutrition Sensor - AnyagcsereNutrition Sensor - Mikrotápanyagok
 
Az optimális táplálkozási terv olyan egyedi, mint Ön
Ahogyan a génelemzés táplálkozási javaslatokat eredményez

A vizsgált genetikai polimorfizmusok befolyással vannak a szervezete reakciójára bizonyos tápanyagokra és élelmiszer összetevőkre és arra, hogy melyik anyagokat képes megfelelően átalakítani és hasznosítani. Mivel a táplálkozási szokásaink döntő szerepet játszanak az egészségünkben, kiértékelhetjük genetikai eredményeit és ezáltal táplálkozását úgy alakíthatjuk, hogy ezzel a genetikai kockázatait semlegesítjük. Az egészségügy eme területét nutrigenomikának nevezik, tehát a táplálkozás genetikai adatokon alapulókialakítása. Amennyiben egy kimagasló kockázat kerül megállapításra egy bizonyos betegséggel kapcsolatban, arra törekedünk,hogy a betegség kialakítását támogató táplálék összetevőket elkerüljük és az egészséget támogató anyagokat részesítsük előnyben.

A több mint 50 genetikai variáció elemzésével nagyon sok információt nyertünk a veleszületett erősségeiről és gyengeségeiről. Amikor arról döntünk, hogy egy bizonyos élelmiszer vagy összetevő egészséges Önnek, mindig figyelembe kell venni az egész képet. Amikor pl. egy genetikai variáció alapján egy mikrotápanyag pozitív, de egy másik variáció miatt negatív, ebben az esetben mindkét elemzés eredményét figyelembe kell venni. Amikor aztán minden releváns génelemzés adatait figyelembe vesszünk megállapítható, hogy egy bizonyos élelmiszer, minden betegség kockázat figyelembevételével egészséges vagy egészségtelen.

A Nutrition Sensor tartalma:
• Mely élelmiszerek egészségesek önnek?
• Mely élelmiszerek elkerülése javasolt?
• 50 a táplálkozással kapcsolatban releváns gén elemzése
• több mint 1000 élelmiszer kiértékelése az ön génjei szerint
• Az ön személyes mikrotápanyag szükségletének feltérképezése
• Befolyás több mint 20 anyagcsere problémára
• Út a jobb egészséghez a személyre szabott táplálkozás által

Az eredmény Booklet demóját itt tekintheti meg!

Vegye kezébe egészségét, és kezdje el még ma a genetikai megelőzést.
Nutrition Sensor - Az optimális táplálkozási terv olyan egyedi, mint Ön