FőoldalTermékekTudnivalókNutriMeDNA+MedicDNA+FitnessBiztonságTanácsadásCégünk
Rák - Breast Health Sensor
Rák - Breast Health Sensor
10 génvariánst elemez
 
Ár:
Ft 94550
Breast Health Sensor Tegye a kosárba
Breast Health Sensor - TermékismertetőBreast Health Sensor - EmlőrákBreast Health Sensor - A gének
 
Emlőrák
Vizsgáltassa meg és adott esetben csökkentse hatékonyan az emlőrák kockázatát, korai felismeréssel és megelőző intézkedésekkel.

Az Emlőrák keletkezése a legtöbb esetben, génhibák és környezeti hatások összjátékának következménye és így egyes nők génjeik alapján egyértelműen előterheltek. Ezekben az esetekben az egészségtelen életmód tovább növeli ezt a kockázatot. Ezért fontos a nők számára, hogy tudjanak a genetikai kockázatukról, hogy adott esetben megelőző intézkedéseket tegyenek, és életmódváltozással ellensúlyozhassák a fokozott genetikai kockázatot.

Néhány Emlőrákos eset ugyan elszórtan és kortól függően jelenik meg, úgy becslik, hogy génhibák a Emlőrákos esetek mintegy 58%-ában szerepet játszanak. Most lehetőség van 8, az emlőrákkal összefüggésbe hozott gén vizsgálatára, és ez által az egyéni betegségkockázat felmérésére. Amennyiben a kockázat jelentősen magasabb, ezt kiegyensúlyozott táplálkozással és a kockázati tényezők elkerülésével ellensúlyozhatjuk. Egy pontosabb és időben bevezetett rendszeres megelőző vizsgálat során a betegséget korán felismerhetik, és időben kezelhetik.

Amennyiben magas lenne Önnél a betegség kockázata, orvosi megelőzési programot állítunk össze Önnek, amely segíthet a betegséget hatásosan megelőzni és egészségének megőrzésében.

Az emlőrák hatékony megelőzése és kezelése
  • több mint 9 az emlőrák kialakulását befolyásoló génvariáns elemzése
  • genetikai korai felismerő- és megelőző program
  • személyre szabott életmódváltás az emlőrák kockázat csökkentése érdekében
  • több mint 40 génvariáns elemzése, több mint 60 gyógyszer hatása tekintetében
  • fokozott gyógyulási esélyek az optimális gyógyszeres terápiának köszönhetően
  • orvosi felügyelet az optimális megelőzés céljából

Mivel az emlőrák esetében komoly betegségről van szó, feltétlenül orvosi ellenőrzés mellett kell a megelőzésnek zajlania, ezért ez a teszt kizárólag az Ön orvosával együttműködve érhető el. A megrendelés után az Önhöz eljuttatott beleegyező nyilatkozaton orvosa aláírásának is szerepelnie kell, mert ezzel szeretnénk biztosítani, hogy szükség esetén adott legyen a genetikailag előterhelt személyek orvosi felügyelete.

Vegye kezébe az egészségét, és még ma kezdje el a személyes betegségmegelőzést!
Breast Health Sensor - Emlőrák